rask

Kyllingsalat

30 min

Grillet kylling er et utmerket utgangspunkt for en sommerlig kyllingsalat, men kan også serveres som den er med en fruktig salat ved siden av.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals

88 har lagret denne
Kyllingsalat

Grillet kylling er et utmerket utgangspunkt for en sommerlig kyllingsalat, men kan også serveres som den er med en fruktig salat ved siden av.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals

88 har lagret denne
8
porsjoner
  • 60 g pasta
  • 2 egg
  • 100 g strimlet kyllingfilet
  • 0.25 agurk
  • 2 reddik
  • 0.5 rød paprika
  • 2 ss mais
  • 4 bl salat
  • 1 ss timian
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 3 ss rømme
  • 1 ss sitronsaft, presset
  • 0.5 ts sukker
  • 1 ts timian
Unngå at skjermen går i dvale
  • 60 g pasta
  • 2 egg
  • 100 g strimlet kyllingfilet
  • 0.25 agurk
  • 2 reddik
  • 0.5 rød paprika
  • 2 ss mais
  • 4 bl salat
  • 1 ss timian
  • 1 ss solsikkekjerner
  • 3 ss rømme
  • 1 ss sitronsaft, presset
  • 0.5 ts sukker
  • 1 ts timian
Røst solsikkekjernene i en panne til de blir gylne.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha den over i et dørslag skyll i kaldt vann og avkjøl.
Kok eggene 8-10 minutter, avkjøl og del dem i fire.
Rens kyllingen og skjær den i passe biter.
Skjær agurk, reddik og paprika i tynne skiver/biter.
Legg alle ingrediensene til salaten i grupper på fat.
Server salaten sammen med kokt pasta, grovt brød og dressing.
Dressing:
Bland sammen rømme, sitronsaft, sukker og finhakket timian. Server den ved siden av salaten.
woman cooking

Bon appetit!

Røst solsikkekjernene i en panne til de blir gylne.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha den over i et dørslag skyll i kaldt vann og avkjøl.
Kok eggene 8-10 minutter, avkjøl og del dem i fire.
Rens kyllingen og skjær den i passe biter.
Skjær agurk, reddik og paprika i tynne skiver/biter.
Legg alle ingrediensene til salaten i grupper på fat.
Server salaten sammen med kokt pasta, grovt brød og dressing.
Dressing:
Bland sammen rømme, sitronsaft, sukker og finhakket timian. Server den ved siden av salaten.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?