rask
Torskefilet med feta og spinat
30 min
En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.
Kilde: Opplysningkontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningkontoret for Meieriprodukter/Aina Hole
28 har lagret denne
En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.
Kilde: Opplysningkontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningkontoret for Meieriprodukter/Aina Hole
28 har lagret denne
8
porsjoner
- 800 g torskefilet
- 250 g spinat
- 150 g curry paste
- 1 løk
- 2 ts salt
- 0.5 ts kvernet pepper
- 2 ss olje
- 2 ss sitronsaft
Wokket grønnsaksmiks
- 2 rød paprika
- 1 gul paprika
- 100 g aspargesbønner
- 1 pakke babymais
- 1 ss rapsolje
- 2 ss soyasaus
Unngå at skjermen går i dvale
- 800 g torskefilet
- 250 g spinat
- 150 g curry paste
- 1 løk
- 2 ts salt
- 0.5 ts kvernet pepper
- 2 ss olje
- 2 ss sitronsaft
Wokket grønnsaksmiks
- 2 rød paprika
- 1 gul paprika
- 100 g aspargesbønner
- 1 pakke babymais
- 1 ss rapsolje
- 2 ss soyasaus
Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
Finhakk løk og skjær fetaosten i terninger.
Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen.
Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper.
Legg aluminiumsfolie over formen og sett den inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.
Wokket grønnsaksmiks
Rens og skjær grønnsakene i strimler.
Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter.
Hell over 2 ss med soyasaus før servering.
Retten serveres med naturris eller poteter.

Bon appetit!
Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
Finhakk løk og skjær fetaosten i terninger.
Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen.
Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper.
Legg aluminiumsfolie over formen og sett den inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.
Wokket grønnsaksmiks
Rens og skjær grønnsakene i strimler.
Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter.
Hell over 2 ss med soyasaus før servering.
Retten serveres med naturris eller poteter.