Til hovedinnhold

Torskefilet med feta og spinat

30 min

En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.
Kilde: Opplysningkontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningkontoret for Meieriprodukter/Aina Hole

Lagret av 23 brukere
Torskefilet med feta og spinat

En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.
Kilde: Opplysningkontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningkontoret for Meieriprodukter/Aina Hole

Lagret av 23 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 250 g spinat
  • 150 g curry paste
  • 1 løk
  • 2 ts salt
  • 0.5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olje
  • 2 ss sitronsaft

Wokket grønnsaksmiks

  • 2 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 100 g aspargesbønner
  • 1 pakke babymais
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ss soyasaus

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g torskefilet
  • 250 g spinat
  • 150 g curry paste
  • 1 løk
  • 2 ts salt
  • 0.5 ts kvernet pepper
  • 2 ss olje
  • 2 ss sitronsaft

Wokket grønnsaksmiks

  • 2 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 100 g aspargesbønner
  • 1 pakke babymais
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ss soyasaus
Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
Finhakk løk og skjær fetaosten i terninger.
Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen.
Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper.
Legg aluminiumsfolie over formen og sett den inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.

Wokket grønnsaksmiks

Rens og skjær grønnsakene i strimler.
Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter.
Hell over 2 ss med soyasaus før servering.
Retten serveres med naturris eller poteter.
woman cooking

Bon appetit!

Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
Finhakk løk og skjær fetaosten i terninger.
Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen.
Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper.
Legg aluminiumsfolie over formen og sett den inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.

Wokket grønnsaksmiks

Rens og skjær grønnsakene i strimler.
Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter.
Hell over 2 ss med soyasaus før servering.
Retten serveres med naturris eller poteter.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?