rask
Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk
30 min
Sunn og næringsrik salat med bønner og tunfisk. Server med nysteikt brød.
Kilde: Aftenposten. Foto:Trygve Indrelid
47 har lagret denne
Sunn og næringsrik salat med bønner og tunfisk. Server med nysteikt brød.
Kilde: Aftenposten. Foto:Trygve Indrelid
47 har lagret denne
8
porsjoner
- 400 g røde bønner
- 200 g tunfisk, vann
- 1 rødløk
- 1.5 dl olivenolje
- 1 sitron
- salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g røde bønner
- 200 g tunfisk, vann
- 1 rødløk
- 1.5 dl olivenolje
- 1 sitron
- salt og kvernet pepper
Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.

Bon appetit!
Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.