rask

Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk

30 min
Lagret av 46 brukere
Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk
Lagret av 46 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?