rask

Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk

30 min

Sunn og næringsrik salat med bønner og tunfisk. Server med nysteikt brød.
Kilde: Aftenposten. Foto:Trygve Indrelid

47 har lagret denne
Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk

Sunn og næringsrik salat med bønner og tunfisk. Server med nysteikt brød.
Kilde: Aftenposten. Foto:Trygve Indrelid

47 har lagret denne
8
porsjoner
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?