rask

Wiener Schnitzel

30 min

Server wiener schnitzel med kokte poteter eller røstipoteter.
Kilde: Aftenposten. Foto: Geir Salvesen

55 har lagret denne
Wiener Schnitzel

Server wiener schnitzel med kokte poteter eller røstipoteter.
Kilde: Aftenposten. Foto: Geir Salvesen

55 har lagret denne
8
porsjoner
  • 500 g kalvekjøtt, filet
  • 2.5 dl hvetemel
  • 2 egg
  • 2.5 dl brødrasp
  • 3 ss smør
  • 3 ss olje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g kalvekjøtt, filet
  • 2.5 dl hvetemel
  • 2 egg
  • 2.5 dl brødrasp
  • 3 ss smør
  • 3 ss olje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Skjær kjøttet i 4 deler, bank stykkene tynne, ca 4-5 mm tykkelse, krydre med salt og pepper, la stå i romtemperatur et kvarter.
Pisk eggene, ha i skål. Ha mel og brødsmuler i to andre skåler.
Vend stykkene godt i melet, så i eggene og til sist i brødsmulene.
Stek ca 3 min. på hver side i olje og smør til de er gyldenbrune.
Serveres med kokte poteter eller røstipoteter. Og sitronbåter, selvsagt.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kjøttet i 4 deler, bank stykkene tynne, ca 4-5 mm tykkelse, krydre med salt og pepper, la stå i romtemperatur et kvarter.
Pisk eggene, ha i skål. Ha mel og brødsmuler i to andre skåler.
Vend stykkene godt i melet, så i eggene og til sist i brødsmulene.
Stek ca 3 min. på hver side i olje og smør til de er gyldenbrune.
Serveres med kokte poteter eller røstipoteter. Og sitronbåter, selvsagt.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?