Stek reinsdyrfileten litt på begge sider (2 min), la den hvile.
Ha på salt og pepper før du setter den i varm ovn på 200 grader i ca. 8-10 min. Pakk kjøttet inn i aluminiumsfolie og la det hvile i minimum 10 min før servering.Da får kjøttsaften sette seg igjen.
Skrell rødløken i og skjær den i båter.
Skjær soppen i skiver.
Lag en rødløkskompott på følgende måte:
Smelt sukkeret i en stekepanne til det blir karamell, tilsett olje, balsamico og smør.
Ha i rødløken og la det surre i pannen.
Tilsett soppen og tilslutt aspargesbønnene.
Damp mandelpoteter i 10-15 minutter og server de ved siden av.
Skjær reinsdyrfileten i passe skiver.
Legg rødløkskompotten på tallerken og dander reinsdyrfileten på toppen slik som på tallerken.
Tips: Bruk Amadinepoter med skall og ha litt timian og hvitløk i kokevannet.
Bon appetit!
Stek reinsdyrfileten litt på begge sider (2 min), la den hvile.
Ha på salt og pepper før du setter den i varm ovn på 200 grader i ca. 8-10 min. Pakk kjøttet inn i aluminiumsfolie og la det hvile i minimum 10 min før servering.Da får kjøttsaften sette seg igjen.
Skrell rødløken i og skjær den i båter.
Skjær soppen i skiver.
Lag en rødløkskompott på følgende måte:
Smelt sukkeret i en stekepanne til det blir karamell, tilsett olje, balsamico og smør.
Ha i rødløken og la det surre i pannen.
Tilsett soppen og tilslutt aspargesbønnene.
Damp mandelpoteter i 10-15 minutter og server de ved siden av.
Skjær reinsdyrfileten i passe skiver.
Legg rødløkskompotten på tallerken og dander reinsdyrfileten på toppen slik som på tallerken.
Tips: Bruk Amadinepoter med skall og ha litt timian og hvitløk i kokevannet.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto