En klassiker på koldtbordet, enten det er vinter eller vår. Salaten kan du lage klar på forhånd, da den holder seg minst en uke i kjøleskapet. Kilde: Bergens Tidende. Foto: Gidske Stark
En klassiker på koldtbordet, enten det er vinter eller vår. Salaten kan du lage klar på forhånd, da den holder seg minst en uke i kjøleskapet. Kilde: Bergens Tidende. Foto: Gidske Stark
Skrell og finsnitt gulrøtter og sellerirot. Gulrot og sellerirot kan du gjerne raspe på den tykkeste delen av rivjernet (kalt «svigermor» av enkelte kokker)
Finsnitt hodekål og hakk sylteagurk.
Bland majones, rømme, eddik og sukker.
Smak til med salt og pepper. Bland inn agurker.
Legg plastfilm rett på overflaten av salaten for å hindre at den blir ekkel. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Bon appetit!
Skrell og finsnitt gulrøtter og sellerirot. Gulrot og sellerirot kan du gjerne raspe på den tykkeste delen av rivjernet (kalt «svigermor» av enkelte kokker)
Finsnitt hodekål og hakk sylteagurk.
Bland majones, rømme, eddik og sukker.
Smak til med salt og pepper. Bland inn agurker.
Legg plastfilm rett på overflaten av salaten for å hindre at den blir ekkel. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.