Til hovedinnhold
rask

Bringebærsaus med rødvin

30 min

Denne blir like god på frosne som friske bær. Servér lun eller avkjølt til is, dessert eller ostekake.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Lagret av 12 brukere
Bringebærsaus med rødvin

Denne blir like god på frosne som friske bær. Servér lun eller avkjølt til is, dessert eller ostekake.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Lagret av 12 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g bringebær
  • 75 g sukker
  • 75 ml rødvin
  • 1 sitron

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g bringebær
  • 75 g sukker
  • 75 ml rødvin
  • 1 sitron
Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.
woman cooking

Bon appetit!

Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?