rask
Bringebærsaus med rødvin
30 min
Denne blir like god på frosne som friske bær. Servér lun eller avkjølt til is, dessert eller ostekake.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
12 har lagret denne
Denne blir like god på frosne som friske bær. Servér lun eller avkjølt til is, dessert eller ostekake.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
12 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g bringebær
- 75 g sukker
- 75 ml rødvin
- 1 sitron
Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.

Bon appetit!
Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.