rask
Torsk med tapenade
30 min
En herlig forrrett som selvsagt kan lages som en hovedrett også. Den sprø spekeskinken passer perfekt til hvit fisk.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen
Lagret av 19 brukere
En herlig forrrett som selvsagt kan lages som en hovedrett også. Den sprø spekeskinken passer perfekt til hvit fisk.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen
Lagret av 19 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 200 g torskefilet
- 2 ss olivenolje
- 4 skive(r) spekeskinke
- 30 g tapenade
- 30 g ruccolasalat
- 4 godt brød, skive
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g torskefilet
- 2 ss olivenolje
- 4 skive(r) spekeskinke
- 30 g tapenade
- 30 g ruccolasalat
- 4 godt brød, skive
Del fisken i like deler, like mange som antall porsjoner. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir.
Varm halvparten av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.

Bon appetit!
Del fisken i like deler, like mange som antall porsjoner. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir.
Varm halvparten av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.