Elghakk er kjent og kjær middagsrett i mange distrikt der det er mye elgkjøtt å få tak i. Den er enkel å lage, og har noen variasjoner i smak, etter hvor i landet den kommer fra. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen
Elghakk er kjent og kjær middagsrett i mange distrikt der det er mye elgkjøtt å få tak i. Den er enkel å lage, og har noen variasjoner i smak, etter hvor i landet den kommer fra. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen
Hakk løk, og stek den sammen med elgkjøtt, salt og pepper i en gryte. Rør rundt, og la det bli gyllent.
Skrell potet og gulrot. Del dem i terninger, ca 1 x 1 cm, og tilsett. Hell på buljong eller kraft, ha i laurbærblad og timian, og la det trekke til grønnsakene er møre.
Server med flatbrød og rørte tyttebær.
Bon appetit!
Hakk løk, og stek den sammen med elgkjøtt, salt og pepper i en gryte. Rør rundt, og la det bli gyllent.
Skrell potet og gulrot. Del dem i terninger, ca 1 x 1 cm, og tilsett. Hell på buljong eller kraft, ha i laurbærblad og timian, og la det trekke til grønnsakene er møre.
Server med flatbrød og rørte tyttebær.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto