rask
Torsk med kapers
30 min
Server torskefileten med kapers - og en grønn salat.
Kilde: Bergens Tidende Foto: Gidske Stark
Lagret av 56 brukere
Server torskefileten med kapers - og en grønn salat.
Kilde: Bergens Tidende Foto: Gidske Stark
Lagret av 56 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 4 torskefilet
- 20 småpoteter
- 1 bunt gressløk
- 4 sjalottløk
- 160 g smør, usaltet
- 0.5 sitron
- 1 boks kapers
- solsikkeolje
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 torskefilet
- 20 småpoteter
- 1 bunt gressløk
- 4 sjalottløk
- 160 g smør, usaltet
- 0.5 sitron
- 1 boks kapers
- solsikkeolje
- salt og kvernet pepper
Brun fisken i stekepannen i solsikkeolje, stek deretter fisken i ca. 5 min.
Skjær løkene i fine strimler, stek på svak varme til de er møre.
Tilsett sitronsaft og kapers. Smak til med salt og pepper og ha i gressløk.
Anrettes på tallerken og serveres gjerne med en grønn salat.

Bon appetit!
Brun fisken i stekepannen i solsikkeolje, stek deretter fisken i ca. 5 min.
Skjær løkene i fine strimler, stek på svak varme til de er møre.
Tilsett sitronsaft og kapers. Smak til med salt og pepper og ha i gressløk.
Anrettes på tallerken og serveres gjerne med en grønn salat.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.