Til hovedinnhold

Torsk med kapers

30 min
9 varer
55
Torsk med kapers

Server torskefileten med kapers - og en grønn salat.
Kilde: Bergens Tidende Foto: Gidske Stark

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 torskefilet
  • 20 småpoteter
  • 1 bunt gressløk
  • 4 sjalottløk
  • 160 g smør, usaltet
  • 0.5 sitron
  • 1 boks kapers
  • solsikkeolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 torskefilet
  • 20 småpoteter
  • 1 bunt gressløk
  • 4 sjalottløk
  • 160 g smør, usaltet
  • 0.5 sitron
  • 1 boks kapers
  • solsikkeolje
  • salt og kvernet pepper
Brun fisken i stekepannen i solsikkeolje, stek deretter fisken i ca. 5 min.
Skjær løkene i fine strimler, stek på svak varme til de er møre.
Tilsett sitronsaft og kapers. Smak til med salt og pepper og ha i gressløk.
Anrettes på tallerken og serveres gjerne med en grønn salat.
woman cooking

Bon appetit!

Brun fisken i stekepannen i solsikkeolje, stek deretter fisken i ca. 5 min.
Skjær løkene i fine strimler, stek på svak varme til de er møre.
Tilsett sitronsaft og kapers. Smak til med salt og pepper og ha i gressløk.
Anrettes på tallerken og serveres gjerne med en grønn salat.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?