Lag sausen: ha vann, løk, eddik, ½ ts salt og pepper i en liten kjele. Kok inn til halv mengde og sil av. Pisk eggeplommene i en bolle. Spe med væsken og pisk godt hele tiden. Sett bollen i vannbad, ca. 80-90°C, og pisk kraftig til det blir luftig og tykt.
Ikke for mye varme, da skiller sausen seg.
Ta bollen ut av vannbadet, sett den på benken og spe sakte med klarnet smør under kraftig pisking. Smak tilslutt sausen til med salt og sitronsaft.
Høvl tykkendene av aspargesene og kok i godt saltet vann, ca 4-5 min., avhengig av tykkelse.
Stek fiskestykkene i jernpanne med smør, ca 3 minutter på hver side.
Bon appetit!
Ta fisken ut av kjøleskapet en halvtime før bruk.
Lag sausen: ha vann, løk, eddik, ½ ts salt og pepper i en liten kjele. Kok inn til halv mengde og sil av. Pisk eggeplommene i en bolle. Spe med væsken og pisk godt hele tiden. Sett bollen i vannbad, ca. 80-90°C, og pisk kraftig til det blir luftig og tykt.
Ikke for mye varme, da skiller sausen seg.
Ta bollen ut av vannbadet, sett den på benken og spe sakte med klarnet smør under kraftig pisking. Smak tilslutt sausen til med salt og sitronsaft.
Høvl tykkendene av aspargesene og kok i godt saltet vann, ca 4-5 min., avhengig av tykkelse.
Stek fiskestykkene i jernpanne med smør, ca 3 minutter på hver side.