Til hovedinnhold

Ryper med bringebærsaus

1 h

Server stekt rype med bringebærsaus og potetstappe.
Kilde: Bergens Tidende Foto: Gidske Stark

Lagret av 13 brukere
Ryper med bringebærsaus

Server stekt rype med bringebærsaus og potetstappe.
Kilde: Bergens Tidende Foto: Gidske Stark

Lagret av 13 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 8 rypebryst
  • 80 g bacon
  • 50 g sjalottløk
  • 50 g smør, usaltet
  • 250 g erter, frosne
  • smør
  • solsikkeolje
  • 150 g bringebær
  • 20 g sukker
  • 0.5 dl oksekraft
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 rypebryst
  • 80 g bacon
  • 50 g sjalottløk
  • 50 g smør, usaltet
  • 250 g erter, frosne
  • smør
  • solsikkeolje
  • 150 g bringebær
  • 20 g sukker
  • 0.5 dl oksekraft
  • salt og kvernet pepper
Ha salt og pepper på brystene 
og stek dem i en panne i ca. 
3–4 min. på hver side. 
NB! Steketiden kan variere veldig mye fra fugl til fugl.
Ha bacon og løk i en panne, surr dette blankt, ha i erter. La dette 
bli varmt.
Lag karamell av sukker, ha i bringebær, vend dem i karamellen. 
Ha i kraft, kok inn til en jevn og fin saus. Smak til med salt og pepper. Anrett erteblandingen i bunnen 
av en tallerken, del rypebrystene 
i to, legg dem oppå og ha saus 
over.
Serveres med potetstappe.
woman cooking

Bon appetit!

Ha salt og pepper på brystene 
og stek dem i en panne i ca. 
3–4 min. på hver side. 
NB! Steketiden kan variere veldig mye fra fugl til fugl.
Ha bacon og løk i en panne, surr dette blankt, ha i erter. La dette 
bli varmt.
Lag karamell av sukker, ha i bringebær, vend dem i karamellen. 
Ha i kraft, kok inn til en jevn og fin saus. Smak til med salt og pepper. Anrett erteblandingen i bunnen 
av en tallerken, del rypebrystene 
i to, legg dem oppå og ha saus 
over.
Serveres med potetstappe.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?