Ha salt og pepper på brystene og stek dem i en panne i ca. 3–4 min. på hver side. NB! Steketiden kan variere veldig mye fra fugl til fugl.
Ha bacon og løk i en panne, surr dette blankt, ha i erter. La dette bli varmt.
Lag karamell av sukker, ha i bringebær, vend dem i karamellen. Ha i kraft, kok inn til en jevn og fin saus. Smak til med salt og pepper. Anrett erteblandingen i bunnen av en tallerken, del rypebrystene i to, legg dem oppå og ha saus over.
Serveres med potetstappe.
Bon appetit!
Ha salt og pepper på brystene og stek dem i en panne i ca. 3–4 min. på hver side. NB! Steketiden kan variere veldig mye fra fugl til fugl.
Ha bacon og løk i en panne, surr dette blankt, ha i erter. La dette bli varmt.
Lag karamell av sukker, ha i bringebær, vend dem i karamellen. Ha i kraft, kok inn til en jevn og fin saus. Smak til med salt og pepper. Anrett erteblandingen i bunnen av en tallerken, del rypebrystene i to, legg dem oppå og ha saus over.