rask
Makaronipudding med falukorv
30 min
En enkel hverdagsrett. Pølser og makaroni er noe alle barn liker, og med noen grønnsaker kan denne middagen bli en vinner.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals
Lagret av 517 brukere
En enkel hverdagsrett. Pølser og makaroni er noe alle barn liker, og med noen grønnsaker kan denne middagen bli en vinner.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals
Lagret av 517 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 100 g falukorv, av kalkun
- 0.5 brokkoli
- 0.25 purreløk
- 125 g makaroni
- 1 egg
- 1 dl melk
- salt og kvernet pepper
- 75 g gulost
- timian
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 100 g falukorv, av kalkun
- 0.5 brokkoli
- 0.25 purreløk
- 125 g makaroni
- 1 egg
- 1 dl melk
- salt og kvernet pepper
- 75 g gulost
- timian
Varm stekeovnen til 230-250 °C.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter.
La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form.
Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
La formen stå midt i ovnen i ca. 10 minutter, til eggestanden er stivnet.

Bon appetit!
Varm stekeovnen til 230-250 °C.
Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en kjele. Tilsett makaroni og grønnsaker og la det koke i knapt 5 minutter.
La makaroni og grønnsaker renne av. Ha dem i en ildfast form.
Tilsett oppskåret falukorv, revet ost og egg vispet med melk, salt og krydder.
La formen stå midt i ovnen i ca. 10 minutter, til eggestanden er stivnet.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.