Karré med parmesan og sennep
60 min
Karréstykker av lam skåret til på denne måten får du hos slakteren, men kjedebutikker med godt utvalg har også slikt. Velg Karréstykker som har 4-5 ben på hvert stykke.
Kilde: Aftenposten
11 har lagret denne
Karréstykker av lam skåret til på denne måten får du hos slakteren, men kjedebutikker med godt utvalg har også slikt. Velg Karréstykker som har 4-5 ben på hvert stykke.
Kilde: Aftenposten
11 har lagret denne
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 lammekarré
- 2 ss parmesan
- 2 ss sennep
- 2 ss griljermel
- 800 g poteter
'Husk at lammekjøttet bør være romtemperert.
Skru ovnen på 170 grader.
Gni litt salt og pepper på alle sider av kjøttet.
Finriv parmesanost. Bland sammen ost, sennep og griljermel/brødrasp. Smør dette på oversiden av kjøttstykkene og stek dem i rundt 25 minutter.
Bruk helst steketermometer og ta ut kjøttet når det passerer 60 grader.
Kok potet eller lag potetstappe poteter eller potetstappe.
Server lammekarré med kokte poteter, fløtegratinerte poteter eller potetstappe.
Tips: Følg lenkene for å komme til oppskriftene på fløtegratinerte poteter eller potetstappe: potetstappe eller potetstappe'

Bon appetit!
'Husk at lammekjøttet bør være romtemperert.
Skru ovnen på 170 grader.
Gni litt salt og pepper på alle sider av kjøttet.
Finriv parmesanost. Bland sammen ost, sennep og griljermel/brødrasp. Smør dette på oversiden av kjøttstykkene og stek dem i rundt 25 minutter.
Bruk helst steketermometer og ta ut kjøttet når det passerer 60 grader.
Kok potet eller lag potetstappe poteter eller potetstappe.
Server lammekarré med kokte poteter, fløtegratinerte poteter eller potetstappe.
Tips: Følg lenkene for å komme til oppskriftene på fløtegratinerte poteter eller potetstappe: potetstappe eller potetstappe'