Til hovedinnhold

Kjøttspyd

1 h

En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 10 brukere
Kjøttspyd

En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Lagret av 10 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje
Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
woman cooking

Bon appetit!

Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?