Kjøttspyd

60 min

En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous.
Kilde: Stavanger Aftenblad

10 har lagret denne
Kjøttspyd

En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous.
Kilde: Stavanger Aftenblad

10 har lagret denne
8
porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje
Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
woman cooking

Bon appetit!

Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?