En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous. Kilde: Stavanger Aftenblad
En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous. Kilde: Stavanger Aftenblad
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd. Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel. Form avlange boller som tres på trespyd. Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
Bon appetit!
Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd. Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel. Form avlange boller som tres på trespyd. Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.