Kok opp 1/2 liter vann og hell det over aprikosene.
Kakebunn
Sett ovnen på 180 grader.
Bland mel, sukker, bakepulver, natron, vaniljesukker og salt i en bolle. Mos 2 bananer med en gaffel.
Pisk egg, helmelk, sitronsaft og smeltet smør i en bolle. Bland alt sammen.
Ha deigen i en smurt springform. Stek kaken midt i ovnen i ca 35 minutter, eller til deigen ikke fester seg til en strikkepinne når du stikker den midt i kaken.
La kaken avkjøles litt i formen, ta den ut av formen og la den avkjøles helt. Del den deretter forsiktig i tre bunner med en lang skarp kniv.
Fyll
Del 200 g av aprikosene i to og fordel halve mengden utover kakebunnen.
Del 4 bananener i skiver og fordel halve mengden utover kakebunnen.
Visp kremfløten til luftig krem og smør 1/3 av kremen utover bunnen. Legg på bunn nummer to og gjør det samme her. Legg på topplokket og smør på resten av kremen.
Pynt så med resten av aprikosene, bringebær og blåbær.
Bon appetit!
Kok opp 1/2 liter vann og hell det over aprikosene.
Kakebunn
Sett ovnen på 180 grader.
Bland mel, sukker, bakepulver, natron, vaniljesukker og salt i en bolle. Mos 2 bananer med en gaffel.
Pisk egg, helmelk, sitronsaft og smeltet smør i en bolle. Bland alt sammen.
Ha deigen i en smurt springform. Stek kaken midt i ovnen i ca 35 minutter, eller til deigen ikke fester seg til en strikkepinne når du stikker den midt i kaken.
La kaken avkjøles litt i formen, ta den ut av formen og la den avkjøles helt. Del den deretter forsiktig i tre bunner med en lang skarp kniv.
Fyll
Del 200 g av aprikosene i to og fordel halve mengden utover kakebunnen.
Del 4 bananener i skiver og fordel halve mengden utover kakebunnen.
Visp kremfløten til luftig krem og smør 1/3 av kremen utover bunnen. Legg på bunn nummer to og gjør det samme her. Legg på topplokket og smør på resten av kremen.
Pynt så med resten av aprikosene, bringebær og blåbær.