Klassisk raclette
1 h
Å sitte lenge rundt bordet med god mat og gode venner en høstkveld er koselig! Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 11 brukere
Å sitte lenge rundt bordet med god mat og gode venner en høstkveld er koselig! Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 11 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 400 g raclette
- 8 mandelpotet
- småløk
- sylteagurk
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g raclette
- 8 mandelpotet
- småløk
- sylteagurk
Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.

Bon appetit!
Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.