Til hovedinnhold

Klassisk raclette

1 h

Å sitte lenge rundt bordet med god mat og gode venner en høstkveld er koselig! Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 11 brukere
Klassisk raclette

Å sitte lenge rundt bordet med god mat og gode venner en høstkveld er koselig! Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Lagret av 11 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g raclette
  • 8 mandelpotet
  • småløk
  • sylteagurk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g raclette
  • 8 mandelpotet
  • småløk
  • sylteagurk
Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?