Røkte svineknoker
En kan si mye om kraftkost som dette. Men godt er det. Skikkelig godt.
Men kjøttet må koke lenge nok – eller rettere sagt: trekke lenge nok. Hold det like under kokepunktet i tre timer, og skjerp det under sterkere varme i stekeovnen.
Det er liten grunn til å lete frem det mest fisefine tilbehøret. Vi foreslår kålrotstuing. Og det er det.
Kilde: Adresseavisen. Foto: Kim Nygård
En kan si mye om kraftkost som dette. Men godt er det. Skikkelig godt.
Men kjøttet må koke lenge nok – eller rettere sagt: trekke lenge nok. Hold det like under kokepunktet i tre timer, og skjerp det under sterkere varme i stekeovnen.
Det er liten grunn til å lete frem det mest fisefine tilbehøret. Vi foreslår kålrotstuing. Og det er det.
Kilde: Adresseavisen. Foto: Kim Nygård
Ingredienser
- 2.5 kg svineknoke, røykt
- 1 gulrot
- 0.5 purreløk
- 0.5 løk
- 1 kvast salvieblader
Kålrotstappe
- 1 kålrot
- 2 gulrot
- salt og kvernet pepper
- 50 g smør
Slik gjør du:
- 2.5 kg svineknoke, røykt
- 1 gulrot
- 0.5 purreløk
- 0.5 løk
- 1 kvast salvieblader
Kålrotstappe
- 1 kålrot
- 2 gulrot
- salt og kvernet pepper
- 50 g smør
Kålrotstappe

Bon appetit!
Kålrotstappe
Lag deg en gratis konto