Har du lyst til å spise utendørs i dag? Vi anbefaler skinkebiff i fajitas med mango og avokado. Alt tilberedt på grillen. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Synøve Dreyer
Har du lyst til å spise utendørs i dag? Vi anbefaler skinkebiff i fajitas med mango og avokado. Alt tilberedt på grillen. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Synøve Dreyer
Del mango og avokado i to på langs og ta ut steinene. Ta av skallet og skjær dem i skiver.
Skjær rødløk i tynne skiver og del sukkerertene i to på skrå.
Pensle olje på skinkebiffene og krydre med salt og pepper. Grill dem i 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte. Skjær kjøttet i mindre biter. Grill mango og avokodoskivene samtidig.
Dressing:
Bland yoghurt og søt chilisaus.
Smør dressingen utover tortillalompene. Fordel salat, rødløk og sukkererter over. Legg på mango, avokado og skinkebiff. Brett sammen og server.
Bon appetit!
Del mango og avokado i to på langs og ta ut steinene. Ta av skallet og skjær dem i skiver.
Skjær rødløk i tynne skiver og del sukkerertene i to på skrå.
Pensle olje på skinkebiffene og krydre med salt og pepper. Grill dem i 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte. Skjær kjøttet i mindre biter. Grill mango og avokodoskivene samtidig.
Dressing:
Bland yoghurt og søt chilisaus.
Smør dressingen utover tortillalompene. Fordel salat, rødløk og sukkererter over. Legg på mango, avokado og skinkebiff. Brett sammen og server.