Til hovedinnhold

Ertestuing

1 h

En lettere og friskere ertestuing enn den tradisjonelle som baserer seg på tørkede erter og lang koking. Prøv den til lette kjøttretter og til lutefisken.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Astrid Hals

Lagret av 78 brukere
Ertestuing

En lettere og friskere ertestuing enn den tradisjonelle som baserer seg på tørkede erter og lang koking. Prøv den til lette kjøttretter og til lutefisken.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Astrid Hals

Lagret av 78 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 pakke erter, frosne
  • 1 dl vann
  • 1 ts buljong
  • 2 ss smør
  • 0.5 ts pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 pakke erter, frosne
  • 1 dl vann
  • 1 ts buljong
  • 2 ss smør
  • 0.5 ts pepper
Kok opp de fryste ertene i vann og buljong.
Mos dem med en stavmixer eller foodprocessor.
Tilsett smør og smak til med krydder.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp de fryste ertene i vann og buljong.
Mos dem med en stavmixer eller foodprocessor.
Tilsett smør og smak til med krydder.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?