Ertestuing
1 h
5 varer
76
En lettere og friskere ertestuing enn den tradisjonelle som baserer seg på tørkede erter og lang koking. Prøv den til lette kjøttretter og til lutefisken.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Astrid Hals
Ingredienser
8
porsjoner
- 1 pakke erter, frosne
- 1 dl vann
- 1 ts buljong
- 2 ss smør
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 pakke erter, frosne
- 1 dl vann
- 1 ts buljong
- 2 ss smør
- 0.5 ts pepper
Kok opp de fryste ertene i vann og buljong.
Mos dem med en stavmixer eller foodprocessor.
Tilsett smør og smak til med krydder.

Bon appetit!
Kok opp de fryste ertene i vann og buljong.
Mos dem med en stavmixer eller foodprocessor.
Tilsett smør og smak til med krydder.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.