rask

Sandefjordsmør

30 min

Fantastisk god og veldig enkel saus, som er en selvfølge til kokt torsk og laks.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Eva Brænd

41 har lagret denne
Sandefjordsmør

Fantastisk god og veldig enkel saus, som er en selvfølge til kokt torsk og laks.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Eva Brænd

41 har lagret denne
8
porsjoner
  • 1.5 dl kremfløte
  • 100 g smør
  • 1 sitron
  • salt
  • hvit pepper
  • 3 ss bladpersille
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl kremfløte
  • 100 g smør
  • 1 sitron
  • salt
  • hvit pepper
  • 3 ss bladpersille
Kok opp fløten, og reduser til halv mengde.
Pisk inn små terninger med smør. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Pass på at det ikke koker underveis, men at temperaturen ligger oppunder kokepunktet.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper og tilsett finhakket bladpersille.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp fløten, og reduser til halv mengde.
Pisk inn små terninger med smør. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Pass på at det ikke koker underveis, men at temperaturen ligger oppunder kokepunktet.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper og tilsett finhakket bladpersille.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?