Jordskokkpuré til fylt steinbit
30 min
Lekker steinbitfilet med jordskokkpuré og råstekte poteter. En fiskerett som kan brukes både til hverdags og fest.
Kilde: Eksportutvalget for fisk. Foto: Alf Børjesson
Lagret av 21 brukere
Lekker steinbitfilet med jordskokkpuré og råstekte poteter. En fiskerett som kan brukes både til hverdags og fest.
Kilde: Eksportutvalget for fisk. Foto: Alf Børjesson
Lagret av 21 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 600 g jordskokk
- 1 dl melk
- 1 dl matfløte
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 600 g jordskokk
- 1 dl melk
- 1 dl matfløte
- salt og kvernet pepper
Skrell jordskokkene og skjær dem i terninger.
Kok dem møre i en blanding av melk og fløte, mos dem og smak mosen til med salt og pepper.
Får du ikke jordskokker kan du bruke sellerirot.
Server fisken med pureen og potetene.
Pynt gjerne med gressløk.

Bon appetit!
Skrell jordskokkene og skjær dem i terninger.
Kok dem møre i en blanding av melk og fløte, mos dem og smak mosen til med salt og pepper.
Får du ikke jordskokker kan du bruke sellerirot.
Server fisken med pureen og potetene.
Pynt gjerne med gressløk.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.