Lagret av 18 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 1 blomkål
- 3 dl kremfløte
- 1 hvitløksfedd
- salt og kvernet pepper
- 1 ss smør
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 blomkål
- 3 dl kremfløte
- 1 hvitløksfedd
- salt og kvernet pepper
- 1 ss smør
Del opp blomkålen i mindre buketter.
Grovhakk hvitløken. Kok dette mørt i fløten.
Hell av litt fløte om det er mye igjen, det kan du heller spe med etter hvert.
Lag mos med en gaffel, eller bruk en stavmikser og kjør det til en finere puré.
Smak til med salt og pepper.
Hold det varmt og rør inn en skje smør rett før servering.

Bon appetit!
Del opp blomkålen i mindre buketter.
Grovhakk hvitløken. Kok dette mørt i fløten.
Hell av litt fløte om det er mye igjen, det kan du heller spe med etter hvert.
Lag mos med en gaffel, eller bruk en stavmikser og kjør det til en finere puré.
Smak til med salt og pepper.
Hold det varmt og rør inn en skje smør rett før servering.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.