Sennepssaus til klippfisk
30 min
Lagret av 5 brukere
Lagret av 5 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 3 eggeplomme
- 2 ts dijonsennep
- 2 ts maizenna
- 1 dl fiskekraft
- 75 g smør
- salt
- hvit pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 eggeplomme
- 2 ts dijonsennep
- 2 ts maizenna
- 1 dl fiskekraft
- 75 g smør
- salt
- hvit pepper
Rør sammen alle ingrediensene til sausen og gi det et oppkok under omrøring.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server fisken med sausen, kokte poteter og aspargesbønner.

Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til sausen og gi det et oppkok under omrøring.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server fisken med sausen, kokte poteter og aspargesbønner.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.