Til hovedinnhold
Lagret av 5 brukere
Sennepssaus til klippfisk

Ingredienser

8
porsjoner
  • 3 eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ts maizenna
  • 1 dl fiskekraft
  • 75 g smør
  • salt
  • hvit pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ts maizenna
  • 1 dl fiskekraft
  • 75 g smør
  • salt
  • hvit pepper
Rør sammen alle ingrediensene til sausen og gi det et oppkok under omrøring.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server fisken med sausen, kokte poteter og aspargesbønner.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen alle ingrediensene til sausen og gi det et oppkok under omrøring.
Smak sausen til med salt og pepper.
Server fisken med sausen, kokte poteter og aspargesbønner.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?