Tyttebærsaus til reinsdystek

60 min

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals

5 har lagret denne
Tyttebærsaus til reinsdystek

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals

5 har lagret denne
8
porsjoner
  • 5 dl kraft
  • 2 ss hvetemel
  • 0.5 dl vann
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl kraft
  • 2 ss hvetemel
  • 0.5 dl vann
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'
woman cooking

Bon appetit!

'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?