Tyttebærsaus til reinsdystek
60 min
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals
5 har lagret denne
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals
5 har lagret denne
8
porsjoner
- 5 dl kraft
- 2 ss hvetemel
- 0.5 dl vann
- 1 dl crème fraîche
- 3 ss tyttebærsyltetøy
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 dl kraft
- 2 ss hvetemel
- 0.5 dl vann
- 1 dl crème fraîche
- 3 ss tyttebærsyltetøy
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'
• potetstappe
• potetstappe'

Bon appetit!
'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'
• potetstappe
• potetstappe'