Til hovedinnhold

Sennep/sitronsaus til torsk med ingefærerter

30 min
6 varer
10
Sennep/sitronsaus til torsk med ingefærerter

Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten

Ingredienser

8
porsjoner
  • 50 g smør
  • 3 sjalottløk
  • 20 g hvetemel
  • 2 dl melk
  • 1 ss sennep
  • sitronsaft, presset

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 50 g smør
  • 3 sjalottløk
  • 20 g hvetemel
  • 2 dl melk
  • 1 ss sennep
  • sitronsaft, presset
Finhakk sjalottløk.
Smelt smøret i en liten kjele og ha i løken, sennep og litt ferskpresset sitronsaft.
Rør inn mel og spe med melken mens det småkoker. La det putre i rundt ti minutter, til sausen er tykk.
Spe med litt av kokevannet til fisken.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk sjalottløk.
Smelt smøret i en liten kjele og ha i løken, sennep og litt ferskpresset sitronsaft.
Rør inn mel og spe med melken mens det småkoker. La det putre i rundt ti minutter, til sausen er tykk.
Spe med litt av kokevannet til fisken.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?