rask
Sennep/sitronsaus til torsk med ingefærerter
30 min
Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten
Lagret av 12 brukere
Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten
Lagret av 12 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 50 g smør
- 3 sjalottløk
- 20 g hvetemel
- 2 dl melk
- 1 ss sennep
- sitronsaft, presset
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 50 g smør
- 3 sjalottløk
- 20 g hvetemel
- 2 dl melk
- 1 ss sennep
- sitronsaft, presset
Finhakk sjalottløk.
Smelt smøret i en liten kjele og ha i løken, sennep og litt ferskpresset sitronsaft.
Rør inn mel og spe med melken mens det småkoker. La det putre i rundt ti minutter, til sausen er tykk.
Spe med litt av kokevannet til fisken.

Bon appetit!
Finhakk sjalottløk.
Smelt smøret i en liten kjele og ha i løken, sennep og litt ferskpresset sitronsaft.
Rør inn mel og spe med melken mens det småkoker. La det putre i rundt ti minutter, til sausen er tykk.
Spe med litt av kokevannet til fisken.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.