Til hovedinnhold

Rødløkskompott til reinsdyrfilet

30 min
3 varer
51
Rødløkskompott til reinsdyrfilet

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g rødløk
  • 50 g sukker
  • 4 ss balsamicoeddik

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g rødløk
  • 50 g sukker
  • 4 ss balsamicoeddik
Skrell løk og kutt den i båter.
Surres i gryte med smør.
Tilsett sukker og balsamico, la den småkoke under lokk i 20 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell løk og kutt den i båter.
Surres i gryte med smør.
Tilsett sukker og balsamico, la den småkoke under lokk i 20 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?