Til hovedinnhold

Rødløkskompott til reinsdyrfilet

30 min
Lagret av 52 brukere
Rødløkskompott til reinsdyrfilet
Lagret av 52 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g rødløk
  • 50 g sukker
  • 4 ss balsamicoeddik

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g rødløk
  • 50 g sukker
  • 4 ss balsamicoeddik
Skrell løk og kutt den i båter.
Surres i gryte med smør.
Tilsett sukker og balsamico, la den småkoke under lokk i 20 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell løk og kutt den i båter.
Surres i gryte med smør.
Tilsett sukker og balsamico, la den småkoke under lokk i 20 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?