rask
Ertepuré til torsk med ingefærerter
30 min
Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten
Lagret av 8 brukere
Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten
Lagret av 8 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 300 g erter, frosne
- 2 ss smør
- 4 ss vann
- 2 ts ingefær
- 2 hjertesalat
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g erter, frosne
- 2 ss smør
- 4 ss vann
- 2 ts ingefær
- 2 hjertesalat
- salt og kvernet pepper
Ha de frosne ertene i en kjele, hell på varmt vann fra springen og la ertene tine et halvt minutt.
Hell av vannet og erstatt det med rundt 4 ss kaldt vann, avhengig av hvor stor kjelen er. Ha i finahkket ingefær og kok opp.
La det koke en kort stund, til vannet er fordampet og ertene møre.
Mos ertene halvveis med en stor skje, eller bruk en stavmikser forsiktig til det blir en grov puré. Smak til med salt og pepper.
Hakk hjertesalaten og rør inn i ertepureen rett før servering.

Bon appetit!
Ha de frosne ertene i en kjele, hell på varmt vann fra springen og la ertene tine et halvt minutt.
Hell av vannet og erstatt det med rundt 4 ss kaldt vann, avhengig av hvor stor kjelen er. Ha i finahkket ingefær og kok opp.
La det koke en kort stund, til vannet er fordampet og ertene møre.
Mos ertene halvveis med en stor skje, eller bruk en stavmikser forsiktig til det blir en grov puré. Smak til med salt og pepper.
Hakk hjertesalaten og rør inn i ertepureen rett før servering.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.