Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Vend kjøttet i griljermel.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.
Bon appetit!
Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Vend kjøttet i griljermel.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.