Til hovedinnhold

Svinesnitzel med ostefyll

45 min

En saftig ostesnitzel går aldri av moten. Prøv den med kapers, sitron og en ansjosfilet.

Lagret av 111 brukere
Svinesnitzel med ostefyll

En saftig ostesnitzel går aldri av moten. Prøv den med kapers, sitron og en ansjosfilet.

Lagret av 111 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 800 g ytrefilet
  • 6 skive(r) ridderost
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 stk egg
  • 1 stk sitron
  • kapers
  • 2 dl griljermel
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

persillepoteter

  • 1.5 dl olivenolje
  • 800 g mandelpotet
  • 20 g bladpersille, hakket
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g ytrefilet
  • 6 skive(r) ridderost
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 stk egg
  • 1 stk sitron
  • kapers
  • 2 dl griljermel
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

persillepoteter

  • 1.5 dl olivenolje
  • 800 g mandelpotet
  • 20 g bladpersille, hakket
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Vend kjøttet i griljermel.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.
woman cooking

Bon appetit!

Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Del opp ytrefilet av svin i tykke skiver. Bank skivene tynne med en biffklubbe.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Pisk sammen egg og dijonsennep, legg kjøttet i eggeblandingen. Legg på osteskiver og brett sammen. Bruk gjerne en tannpirker til å holde kjøttet sammen.
Vend kjøttet i griljermel.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Brun snitzlene i pannen med smør og et par sitronskiver. Etterstekes i ovnen på 180 grader i ca. 8-10 min. til osten er smeltet og kjøttet er gjennomstekt.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.
Kok mandelpotetene møre i vann. Del opp potetene i grove biter. Bland forsiktig potetbitene med olje, salt, pepper og finhakket bladpersille.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?