Fyll til marsipankake
1 h
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter (tekst). Mari Svenningsen (foto)
Lagret av 5 brukere
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter (tekst). Mari Svenningsen (foto)
Lagret av 5 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 7 dl kremfløte
- 2 ss bringebær
- 100 g melis
- 5 ss bringebærsyltetøy
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 7 dl kremfløte
- 2 ss bringebær
- 100 g melis
- 5 ss bringebærsyltetøy
Visp halvparten kremfløten til luftig krem. Rør forsiktig inn melis sammen med bærene.
Del sukkerbrødet i to.
Dynk kaken med melk og smør syltetøy på den nederste delen.
Fordel kremen med bærene på kaken, og legg på den øverste kakedelen.
Visp siste del av kremfløten til luftig krem og fordel den oppå og rundt kantene på kaken.

Bon appetit!
Visp halvparten kremfløten til luftig krem. Rør forsiktig inn melis sammen med bærene.
Del sukkerbrødet i to.
Dynk kaken med melk og smør syltetøy på den nederste delen.
Fordel kremen med bærene på kaken, og legg på den øverste kakedelen.
Visp siste del av kremfløten til luftig krem og fordel den oppå og rundt kantene på kaken.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.