Til hovedinnhold

Pynt til marsipankake

1 h

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Mari Svenningsen

Lagret av 6 brukere
Pynt til marsipankake

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Mari Svenningsen

Lagret av 6 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g marsipan
  • 30 g bringebær
  • 40 g kokesjokolade
  • 20 bl mynte

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g marsipan
  • 30 g bringebær
  • 40 g kokesjokolade
  • 20 bl mynte
Kjevl marsipanen ut til en stor runding.
Man kan kjevle marsipanen ut mellom to bakepapir, eller bruke litt hvetemel under kjevlingen.
Hvetemelet gjør at marsipanen ikke blir så klissete. Bruk en pensel til å børste av melet.
Rundingen av marsipan skal dekke kakens overside og kanter.
Legg marsipanen på kaken, og skjær av overflødig marsipan.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Form små blomster ved hjelp av en utstikker eller en skarp kniv. Pynt hver blomst med smeltet sjokolade.
Til denne kaken har vi laget ca 25 blomster.
Pynt kanten av kaken med friske bringebær. Det går også an å bruke jordbær eller blåbær.
Fest marsipanblomstene på kaken med smeltet sjokolade. Legg på friske blader av mynte.
woman cooking

Bon appetit!

Kjevl marsipanen ut til en stor runding.
Man kan kjevle marsipanen ut mellom to bakepapir, eller bruke litt hvetemel under kjevlingen.
Hvetemelet gjør at marsipanen ikke blir så klissete. Bruk en pensel til å børste av melet.
Rundingen av marsipan skal dekke kakens overside og kanter.
Legg marsipanen på kaken, og skjær av overflødig marsipan.
Smelt sjokoladen over vannbad.
Form små blomster ved hjelp av en utstikker eller en skarp kniv. Pynt hver blomst med smeltet sjokolade.
Til denne kaken har vi laget ca 25 blomster.
Pynt kanten av kaken med friske bringebær. Det går også an å bruke jordbær eller blåbær.
Fest marsipanblomstene på kaken med smeltet sjokolade. Legg på friske blader av mynte.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?