Koking av New York bagels

60 min
8 har lagret denne
Koking av New York bagels
8 har lagret denne
8
porsjoner
  • 5 l vann
  • 1 ss sukker
  • egg, til pensling
  • valmuefrø, eller sesamfrø
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 l vann
  • 1 ss sukker
  • egg, til pensling
  • valmuefrø, eller sesamfrø
Kok opp vannet i en kasserolle og ha i sukkeret.
Legg i deigkringlene, noen få om gangen. Kok dem et par minutter på hver side.
Flytt de forkokte bagelsene over på bakebrett på smurt plate eller bakepapir.
Hvis du ønsker gyllen overflate, pensle med sammenpisket egg.
Dryss eventuelt med sesamfrø eller valmuefrø. Frøene vil henge på selv uten eggepensling siden kringlene er våte etter kokingen.
Stek dem ved 200 grader 25-30 minutter til de er gylne på overflaten.
Avkjøl på rist.
Bagels kan fryses.
Du kan også oppbevare den knadde deigen i kjøleskapet opptil ett døgn før du koker og steker bagelsene.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vannet i en kasserolle og ha i sukkeret.
Legg i deigkringlene, noen få om gangen. Kok dem et par minutter på hver side.
Flytt de forkokte bagelsene over på bakebrett på smurt plate eller bakepapir.
Hvis du ønsker gyllen overflate, pensle med sammenpisket egg.
Dryss eventuelt med sesamfrø eller valmuefrø. Frøene vil henge på selv uten eggepensling siden kringlene er våte etter kokingen.
Stek dem ved 200 grader 25-30 minutter til de er gylne på overflaten.
Avkjøl på rist.
Bagels kan fryses.
Du kan også oppbevare den knadde deigen i kjøleskapet opptil ett døgn før du koker og steker bagelsene.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?