Kok gele etter anvisning på pakken. La den bli kald.
Del sukkerbødet i to eller tre lag.
Skrell banan og kiwi og skjær i skiver.
Fyll kaken med krem, banan og kiwi.
Så legges et lag med krem oppå kaken sammen med jordbærskiver som legges tett i tett slik at de dekker hele overflaten.
Pensle geleen over bærene før den stivner.
(Pass på at geleen ikke er for varm når du tar den på, da smelter kremen. Pass på at alle bærene blir dekket).
Tips: Dynk gjerne sukkerbrødbunnen i eplemost eller appelsinjuice og husk å være sjenerøs med krem, frukt- og bærfyll. Hvis du ønsker, kan du godt bruke mer frukt og bær en oppgitt og erstatte fløte med vaniljekrem.
Bon appetit!
Kok gele etter anvisning på pakken. La den bli kald.
Del sukkerbødet i to eller tre lag.
Skrell banan og kiwi og skjær i skiver.
Fyll kaken med krem, banan og kiwi.
Så legges et lag med krem oppå kaken sammen med jordbærskiver som legges tett i tett slik at de dekker hele overflaten.
Pensle geleen over bærene før den stivner.
(Pass på at geleen ikke er for varm når du tar den på, da smelter kremen. Pass på at alle bærene blir dekket).
Tips: Dynk gjerne sukkerbrødbunnen i eplemost eller appelsinjuice og husk å være sjenerøs med krem, frukt- og bærfyll. Hvis du ønsker, kan du godt bruke mer frukt og bær en oppgitt og erstatte fløte med vaniljekrem.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto