13 har lagret denne
8
porsjoner
- 3 gelatin, plater
- 1 vaniljestang
- 4 dl melk
- 4 eggeplomme
- 0.5 dl sukker
- 1 ss maizenna
- 0.5 dl vann
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 gelatin, plater
- 1 vaniljestang
- 4 dl melk
- 4 eggeplomme
- 0.5 dl sukker
- 1 ss maizenna
- 0.5 dl vann
Legg gelatinplatene i kaldt vann mens du lager vaniljekremen.
Snitt opp vaniljestangen, skrap ut frøene og ha dem i melken sammen med eggeplommer, sukker og maizena.
Visp alt sammen og varm opp til en tykk krem. Rør hele tiden, og pass på at det ikke koker. Ta kjelen av platen.
Kok opp ½ dl vann og trekk kjelen til side. Klem ut vannet fra gelatinplatene og rør dem ut i det varme vannet.
Tilsett smeltet gelatin i en tynn stråle under omrøring i vaniljekremen og sett kremen kaldt.

Bon appetit!
Legg gelatinplatene i kaldt vann mens du lager vaniljekremen.
Snitt opp vaniljestangen, skrap ut frøene og ha dem i melken sammen med eggeplommer, sukker og maizena.
Visp alt sammen og varm opp til en tykk krem. Rør hele tiden, og pass på at det ikke koker. Ta kjelen av platen.
Kok opp ½ dl vann og trekk kjelen til side. Klem ut vannet fra gelatinplatene og rør dem ut i det varme vannet.
Tilsett smeltet gelatin i en tynn stråle under omrøring i vaniljekremen og sett kremen kaldt.