Til hovedinnhold
rask

Fromasj til mangokake

30 min
Lagret av 45 brukere
Fromasj til mangokake
Lagret av 45 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 8 plate(r) gelatin
  • 0.5 dl vann
  • 3 mango
  • 3 egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 pakke yoghurt, mango/melon

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 plate(r) gelatin
  • 0.5 dl vann
  • 3 mango
  • 3 egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 2 pakke yoghurt, mango/melon
Skrell mangoene.
Del en mango i båter og legg dem i et mønster på kjeksen.
Mos resten gjennom en sikt.
Legg gelantinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland eggedosis, mangopuré og yoghurt.
Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i 1/2 dl kokende varmt vann.
Hell den smeltede gelatinen i en tynn stråle i blandingen under omrøring.
Vend inn stivpisket kremfløte.
Hell fromasjen over kjeksbunnen og la kaken stå kjølig til den er stiv, gjerne et par timer.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell mangoene.
Del en mango i båter og legg dem i et mønster på kjeksen.
Mos resten gjennom en sikt.
Legg gelantinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland eggedosis, mangopuré og yoghurt.
Klem ut vannet av gelatinplatene og smelt dem i 1/2 dl kokende varmt vann.
Hell den smeltede gelatinen i en tynn stråle i blandingen under omrøring.
Vend inn stivpisket kremfløte.
Hell fromasjen over kjeksbunnen og la kaken stå kjølig til den er stiv, gjerne et par timer.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?