Til hovedinnhold

Ingredienser

8
porsjoner
  • 6 dl vann
  • 1 boks gelé, appelsin
  • 1 pakke gelé, sitron

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl vann
  • 1 boks gelé, appelsin
  • 1 pakke gelé, sitron
Kok opp vann til gelélokket.
Trekk kjelen til side, tilsett gelépulveret og rør til det er helt oppløst.
Avkjøl geleen uten at den begynner å stivne.
La formen stå på et plant underlag i kjøleskapet, og hell geleen over.
Bruk en tynn kniv og løsne fromasjen forsiktig fra kanten av formen.
Løft kanten varsomt opp. Bruk en lang stekespade og løft kaken over på et fat.
Pynt kaken for eksempel med mango i skiver, pasjonsfrukt og physalis, som på bildet.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vann til gelélokket.
Trekk kjelen til side, tilsett gelépulveret og rør til det er helt oppløst.
Avkjøl geleen uten at den begynner å stivne.
La formen stå på et plant underlag i kjøleskapet, og hell geleen over.
Bruk en tynn kniv og løsne fromasjen forsiktig fra kanten av formen.
Løft kanten varsomt opp. Bruk en lang stekespade og løft kaken over på et fat.
Pynt kaken for eksempel med mango i skiver, pasjonsfrukt og physalis, som på bildet.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?