rask
Gelélokk til mangokake
30 min
Lagret av 11 brukere
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson
Lagret av 11 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 6 dl vann
- 1 boks gelé, appelsin
- 1 pakke gelé, sitron
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 dl vann
- 1 boks gelé, appelsin
- 1 pakke gelé, sitron
Kok opp vann til gelélokket.
Trekk kjelen til side, tilsett gelépulveret og rør til det er helt oppløst.
Avkjøl geleen uten at den begynner å stivne.
La formen stå på et plant underlag i kjøleskapet, og hell geleen over.
Bruk en tynn kniv og løsne fromasjen forsiktig fra kanten av formen.
Løft kanten varsomt opp. Bruk en lang stekespade og løft kaken over på et fat.
Pynt kaken for eksempel med mango i skiver, pasjonsfrukt og physalis, som på bildet.

Bon appetit!
Kok opp vann til gelélokket.
Trekk kjelen til side, tilsett gelépulveret og rør til det er helt oppløst.
Avkjøl geleen uten at den begynner å stivne.
La formen stå på et plant underlag i kjøleskapet, og hell geleen over.
Bruk en tynn kniv og løsne fromasjen forsiktig fra kanten av formen.
Løft kanten varsomt opp. Bruk en lang stekespade og løft kaken over på et fat.
Pynt kaken for eksempel med mango i skiver, pasjonsfrukt og physalis, som på bildet.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.