Dryss flaksalt over torskefiletene, og la de stå på kjøkkenbenken ca. 1/2 time før saltet skylles av.
Del opp potetene i tynne skiver. Fres disse med olje i pannen sammen med hakket hvitløk og chili. Ha i løkringene, rør rundt til disse er blanke og møre.
Tilsett grove biter av squash og paprika. Vend grønnsakene rundt i pannen til de er nesten møre
Rør inn hermetiske tomater. Smak til med salt og pepper og hell grønnsakene over i en ovnsform.
Legg torskestykkene på grønnsakene, og fordel cherrytomatene i formen. Drypp over olivenolje og stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter til fisken er gjennomstekt.
Bon appetit!
Dryss flaksalt over torskefiletene, og la de stå på kjøkkenbenken ca. 1/2 time før saltet skylles av.
Del opp potetene i tynne skiver. Fres disse med olje i pannen sammen med hakket hvitløk og chili. Ha i løkringene, rør rundt til disse er blanke og møre.
Tilsett grove biter av squash og paprika. Vend grønnsakene rundt i pannen til de er nesten møre
Rør inn hermetiske tomater. Smak til med salt og pepper og hell grønnsakene over i en ovnsform.
Legg torskestykkene på grønnsakene, og fordel cherrytomatene i formen. Drypp over olivenolje og stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter til fisken er gjennomstekt.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto