Til hovedinnhold

Torskefilet med poteter og grønnsaker

45 min

Torskefilet med poteter og grønnsaker er en fargerik smaksbombe i en form. Denne torskeretten er absolutt et behagelig lysglimt i vintermørket.

Lagret av 1663 brukere
Torskefilet med poteter og grønnsaker

Torskefilet med poteter og grønnsaker er en fargerik smaksbombe i en form. Denne torskeretten er absolutt et behagelig lysglimt i vintermørket.

Lagret av 1663 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts flaksalt
  • 6 stykker poteter
  • 1 stk rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 0.5 stk squash
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 400 g hermetiske tomater
  • 10 stykker cherrytomater
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts flaksalt
  • 6 stykker poteter
  • 1 stk rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 0.5 stk squash
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 400 g hermetiske tomater
  • 10 stykker cherrytomater
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts kvernet pepper
Dryss flaksalt over torskefiletene, og la de stå på kjøkkenbenken ca. 1/2 time før saltet skylles av.
Del opp potetene i tynne skiver. Fres disse med olje i pannen sammen med hakket hvitløk og chili. Ha i løkringene, rør rundt til disse er blanke og møre.
Tilsett grove biter av squash og paprika. Vend grønnsakene rundt i pannen til de er nesten møre
Rør inn hermetiske tomater. Smak til med salt og pepper og hell grønnsakene over i en ovnsform.
Legg torskestykkene på grønnsakene, og fordel cherrytomatene i formen. Drypp over olivenolje og stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter til fisken er gjennomstekt.
woman cooking

Bon appetit!

Dryss flaksalt over torskefiletene, og la de stå på kjøkkenbenken ca. 1/2 time før saltet skylles av.
Del opp potetene i tynne skiver. Fres disse med olje i pannen sammen med hakket hvitløk og chili. Ha i løkringene, rør rundt til disse er blanke og møre.
Tilsett grove biter av squash og paprika. Vend grønnsakene rundt i pannen til de er nesten møre
Rør inn hermetiske tomater. Smak til med salt og pepper og hell grønnsakene over i en ovnsform.
Legg torskestykkene på grønnsakene, og fordel cherrytomatene i formen. Drypp over olivenolje og stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter til fisken er gjennomstekt.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?