Skjær opp hysefileten i passende biter før den males på kvern eller kjøres i foodprosesor.
Tilsett salt og potetmel og kjør farsen en gang til gjennom kvernen til massen er seig. Ha i fløtemelken litt etter litt og rør til farsen er jevn, men ganske løs. Krydre med muskat.
Tøm fiskefarsen over i godt smurt brødform. Dunk formen mot kjøkkebenken for å få bort luftbobler. Ha vann i ovnsformen, når dette er kokende settes formen med fiskepuddingen i vannbadet og stekes på 180 grader i ca. 1 time.
Kutt opp gulrøtten og purreløken i tynne skiver. Varm litt smør i kjelen og fres grønnsakene lett i smøret før 1 spiskje hvetemel drysses over
Rør rundt og hell over varmt vann til du har en tykk stuing. Tilsett fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
Skjær opp hysefileten i passende biter før den males på kvern eller kjøres i foodprosesor.
Tilsett salt og potetmel og kjør farsen en gang til gjennom kvernen til massen er seig. Ha i fløtemelken litt etter litt og rør til farsen er jevn, men ganske løs. Krydre med muskat.
Tøm fiskefarsen over i godt smurt brødform. Dunk formen mot kjøkkebenken for å få bort luftbobler. Ha vann i ovnsformen, når dette er kokende settes formen med fiskepuddingen i vannbadet og stekes på 180 grader i ca. 1 time.
Kutt opp gulrøtten og purreløken i tynne skiver. Varm litt smør i kjelen og fres grønnsakene lett i smøret før 1 spiskje hvetemel drysses over
Rør rundt og hell over varmt vann til du har en tykk stuing. Tilsett fløten, kok opp og smak til med salt og pepper.