Til hovedinnhold

Spinatsuppe med egg og brød

15 min

Her kan du med enkle grep pimpe opp posesuppen. Den blir med ett mye mer spennende med enkle ingredienser som spinat og egg.

Oppskrift og bilde er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka». Foto: Mette Møller

Lagret av 89 brukere
Spinatsuppe med egg og brød

Her kan du med enkle grep pimpe opp posesuppen. Den blir med ett mye mer spennende med enkle ingredienser som spinat og egg.

Oppskrift og bilde er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka». Foto: Mette Møller

Lagret av 89 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 pose spinatsuppe, pulver
  • 250 g spinat, frossen
  • 0.5 ts muskatnøtt, revet
  • 2 dl melk
  • 2 dl kremfløte
  • 4 stk egg, hardkokte
  • brød

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 pose spinatsuppe, pulver
  • 250 g spinat, frossen
  • 0.5 ts muskatnøtt, revet
  • 2 dl melk
  • 2 dl kremfløte
  • 4 stk egg, hardkokte
  • brød
Kok opp suppen etter bruksanvisningen, men bruk bare halvparten så mye melk som oppgitt på pakken. Ha i frossen spinat og revet muskatnøtt og la suppen småkoke i 5 minutter.
Mens suppen koker: Pisk kremfløte og hardkok eggene.
Mos og server: Ha eggene i suppen og finmos med en stavmikser. Rør i kremfløten og server med godt brød ved siden av.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp suppen etter bruksanvisningen, men bruk bare halvparten så mye melk som oppgitt på pakken. Ha i frossen spinat og revet muskatnøtt og la suppen småkoke i 5 minutter.
Mens suppen koker: Pisk kremfløte og hardkok eggene.
Mos og server: Ha eggene i suppen og finmos med en stavmikser. Rør i kremfløten og server med godt brød ved siden av.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?