Til hovedinnhold
rask

Karamellisert løk med stjerneanis

30 min

Dette er perfekt tilbehør til grillpølser. Langsom karamellisering gir løken en utrolig rik og søt smak, og gjør den enda mer intens.

Lagret av 93 brukere
Karamellisert løk med stjerneanis

Dette er perfekt tilbehør til grillpølser. Langsom karamellisering gir løken en utrolig rik og søt smak, og gjør den enda mer intens.

Lagret av 93 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 stk løk, delt i skiver
  • 1 ss smør
  • 1 stk stjerneanis
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk løk, delt i skiver
  • 1 ss smør
  • 1 stk stjerneanis
  • salt
Smelt smøret over middels varme, og ha i løken og anisen. La steke forsiktig og under omrøring på moderat varme til løken krymper inn og blir gyllen. Jo langsommere du lar løken steke, jo bedre blir smaken.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt smøret over middels varme, og ha i løken og anisen. La steke forsiktig og under omrøring på moderat varme til løken krymper inn og blir gyllen. Jo langsommere du lar løken steke, jo bedre blir smaken.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?