rask

Karamellisert løk med stjerneanis

30 min

Dette er perfekt tilbehør til grillpølser. Langsom karamellisering gir løken en utrolig rik og søt smak, og gjør den enda mer intens.

95 har lagret denne
Karamellisert løk med stjerneanis

Dette er perfekt tilbehør til grillpølser. Langsom karamellisering gir løken en utrolig rik og søt smak, og gjør den enda mer intens.

95 har lagret denne
1
porsjoner
  • 2 stk løk, delt i skiver
  • 1 ss smør
  • 1 stk stjerneanis
  • salt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk løk, delt i skiver
  • 1 ss smør
  • 1 stk stjerneanis
  • salt
Smelt smøret over middels varme, og ha i løken og anisen. La steke forsiktig og under omrøring på moderat varme til løken krymper inn og blir gyllen. Jo langsommere du lar løken steke, jo bedre blir smaken.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt smøret over middels varme, og ha i løken og anisen. La steke forsiktig og under omrøring på moderat varme til løken krymper inn og blir gyllen. Jo langsommere du lar løken steke, jo bedre blir smaken.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?