Til hovedinnhold

Gratinerte fajitas

45 min

For meg er mai en måned med mange selskaper. Selv har jeg bursdag og planlegger å servere kompisene mine gratinerte fajitas på feiringen.
Selve krydderblandingen setter hele smaken og er dessuten enkel å lage!

Lagret av 417 brukere
Gratinerte fajitas

For meg er mai en måned med mange selskaper. Selv har jeg bursdag og planlegger å servere kompisene mine gratinerte fajitas på feiringen.
Selve krydderblandingen setter hele smaken og er dessuten enkel å lage!

Lagret av 417 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g svinefilet
  • 4 stk avokado
  • 1 stk løk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk rød paprika
  • tortillalefse
  • gulost

Krydder

  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss korianderfrø
  • 1 ss tørket chili

Guacamole

  • 4 stykker avokado, spisemodne
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 - 2 stk lime, saften
  • 1 ss crème fraîche

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g svinefilet
  • 4 stk avokado
  • 1 stk løk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk rød paprika
  • tortillalefse
  • gulost

Krydder

  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss korianderfrø
  • 1 ss tørket chili

Guacamole

  • 4 stykker avokado, spisemodne
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 - 2 stk lime, saften
  • 1 ss crème fraîche
Knus alt krydderet sammen i en morter. Skjær kjøttet i strimler. Hell krydderet over kjøttet og la det trekke inn i ca. 10 minutter.
Stek kjøttet i en panne. Kutt løk og paprika og bland det sammen med kjøttet.
Stek kjøttet i en panne. Kutt løk og paprika og bland det sammen med kjøttet.
Varm lefsene i ovnen og fyll de med kjøttblandingen. Brett lefsene sammen, legg de i en form og ha på ost.
Varm lefsene i ovnen og fyll de med kjøttblandingen. Brett lefsene sammen, legg de i en form og ha på ost.
Sett i ovnen på 180 grader til osten får en fin og gylden farge.
Sett i ovnen på 180 grader til osten får en fin og gylden farge.
Lag guacamole: Kutt hvitløk i små biter. Mos avokadene med en gaffel. Bland alle ingrediensene sammen.
Lag guacamole: Kutt hvitløk i små biter. Mos avokadene med en gaffel. Bland alle ingrediensene sammen.
Server de nystekte fajitasene med guacamole.
woman cooking

Bon appetit!

Knus alt krydderet sammen i en morter. Skjær kjøttet i strimler. Hell krydderet over kjøttet og la det trekke inn i ca. 10 minutter.
Stek kjøttet i en panne. Kutt løk og paprika og bland det sammen med kjøttet.
Stek kjøttet i en panne. Kutt løk og paprika og bland det sammen med kjøttet.
Varm lefsene i ovnen og fyll de med kjøttblandingen. Brett lefsene sammen, legg de i en form og ha på ost.
Varm lefsene i ovnen og fyll de med kjøttblandingen. Brett lefsene sammen, legg de i en form og ha på ost.
Sett i ovnen på 180 grader til osten får en fin og gylden farge.
Sett i ovnen på 180 grader til osten får en fin og gylden farge.
Lag guacamole: Kutt hvitløk i små biter. Mos avokadene med en gaffel. Bland alle ingrediensene sammen.
Lag guacamole: Kutt hvitløk i små biter. Mos avokadene med en gaffel. Bland alle ingrediensene sammen.
Server de nystekte fajitasene med guacamole.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?