rask
Enkel frappé
5 min
Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk.
Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo.
Lagret av 162 brukere
Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk.
Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo.
Lagret av 162 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 1 stk espresso, dobbel
- 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
- isbiter, i shaker
- fløte
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk espresso, dobbel
- 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
- isbiter, i shaker
- fløte
Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.

Bon appetit!
Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.