rask

Enkel frappé

5 min

Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. 


Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo. 

182 har lagret denne
Enkel frappé

Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. 


Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo. 

182 har lagret denne
1
porsjoner
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte
Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?