Til hovedinnhold
rask

Enkel frappé

5 min

Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. 


Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo. 

Lagret av 162 brukere
Enkel frappé

Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. 


Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo. 

Lagret av 162 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte
Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?