Iskaffe
5 min
Denne hurtigvarianten av «cold brew» er brygget på Tim Wendelboes Tekunga-kaffe fra Kenya.
Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo.
Lagret av 75 brukere
Denne hurtigvarianten av «cold brew» er brygget på Tim Wendelboes Tekunga-kaffe fra Kenya.
Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo.
Lagret av 75 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 1 glass kaffe, svart filterkaffe
- sukker
- isbiter
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 glass kaffe, svart filterkaffe
- sukker
- isbiter
Brygg kaffen som vanlig. Tilsett hvitt sukker mens kaffen er varm.
Sett koppen i bøtten med is så raskt som mulig for avkjøling. Hell over i et glass med is og nyt!

Bon appetit!
Brygg kaffen som vanlig. Tilsett hvitt sukker mens kaffen er varm.
Sett koppen i bøtten med is så raskt som mulig for avkjøling. Hell over i et glass med is og nyt!
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.