Til hovedinnhold
rask

Klassisk club sandwich

25 min

Dette er en enkel og god lunsjrett full av deilige smaker alle kan lage. Personlig liker jeg å smaksette kyllingen med litt smør, frisk rosmarin og knuste hvitløksfedd – det setter nemlig en ekstra god smak på kyllingen. 

Lagret av 245 brukere
Klassisk club sandwich

Dette er en enkel og god lunsjrett full av deilige smaker alle kan lage. Personlig liker jeg å smaksette kyllingen med litt smør, frisk rosmarin og knuste hvitløksfedd – det setter nemlig en ekstra god smak på kyllingen. 

Lagret av 245 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 3 skive(r) landbrød
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk kyllingfilet
  • 1 ss smør
  • urter, rosmarin eller annet etter ønske
  • salat, crispy
  • 5 stykker cherrytomater
  • 0.5 stk avokado, kan sløyfes
  • 1 ss majones
  • 1 ss crème fraîche

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 skive(r) landbrød
  • 3 skive(r) bacon
  • 1 stk kyllingfilet
  • 1 ss smør
  • urter, rosmarin eller annet etter ønske
  • salat, crispy
  • 5 stykker cherrytomater
  • 0.5 stk avokado, kan sløyfes
  • 1 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
Forvarm stekeovnen på 240 grader. Legg frem ingrediensene.
Forvarm stekeovnen på 240 grader. Legg frem ingrediensene.
Toast brødskivene lett i en panne. Stek baconskivene på lav varme.
Toast brødskivene lett i en panne. Stek baconskivene på lav varme.
Salt kyllingfileten lett og stek den i en varme panne et par minutter på hver side.
Salt kyllingfileten lett og stek den i en varme panne et par minutter på hver side.
Legg kyllingen i en ildfast form. Legg på smør, knust hvitløksfedd og frisk rosmarin (eller det du liker av urter) på kyllingen. Sett formen inn i ovnen i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt og saftig. Når kyllingen er ferdig tar du den ut av ovnen og lar den hvile noen minutter før du skjærer fileten i skiver.
Legg kyllingen i en ildfast form. Legg på smør, knust hvitløksfedd og frisk rosmarin (eller det du liker av urter) på kyllingen. Sett formen inn i ovnen i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt og saftig. Når kyllingen er ferdig tar du den ut av ovnen og lar den hvile noen minutter før du skjærer fileten i skiver.
Rør sammen majones og crème fraîche. Kutt cherrytomatene i mindre biter og skyll salatbladene.
Rør sammen majones og crème fraîche. Kutt cherrytomatene i mindre biter og skyll salatbladene.
Smør dressingen på en skive toast, legg på salat, kyllingskiver, tomat og bacon. Legg på en ny toast, smør på dressing og legg på et nytt lag med kylling, tomat og bacon. Til slutt topper du med den siste toastskiven.
Smør dressingen på en skive toast, legg på salat, kyllingskiver, tomat og bacon. Legg på en ny toast, smør på dressing og legg på et nytt lag med kylling, tomat og bacon. Til slutt topper du med den siste toastskiven.
Server eventuelt med noen skiver avokado på toppen. Et lurt tips er å dele sandwichen i to eller fire, slik at det er enklere å spise den. Nyt!
Server eventuelt med noen skiver avokado på toppen. Et lurt tips er å dele sandwichen i to eller fire, slik at det er enklere å spise den. Nyt!
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen på 240 grader. Legg frem ingrediensene.
Forvarm stekeovnen på 240 grader. Legg frem ingrediensene.
Toast brødskivene lett i en panne. Stek baconskivene på lav varme.
Toast brødskivene lett i en panne. Stek baconskivene på lav varme.
Salt kyllingfileten lett og stek den i en varme panne et par minutter på hver side.
Salt kyllingfileten lett og stek den i en varme panne et par minutter på hver side.
Legg kyllingen i en ildfast form. Legg på smør, knust hvitløksfedd og frisk rosmarin (eller det du liker av urter) på kyllingen. Sett formen inn i ovnen i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt og saftig. Når kyllingen er ferdig tar du den ut av ovnen og lar den hvile noen minutter før du skjærer fileten i skiver.
Legg kyllingen i en ildfast form. Legg på smør, knust hvitløksfedd og frisk rosmarin (eller det du liker av urter) på kyllingen. Sett formen inn i ovnen i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt og saftig. Når kyllingen er ferdig tar du den ut av ovnen og lar den hvile noen minutter før du skjærer fileten i skiver.
Rør sammen majones og crème fraîche. Kutt cherrytomatene i mindre biter og skyll salatbladene.
Rør sammen majones og crème fraîche. Kutt cherrytomatene i mindre biter og skyll salatbladene.
Smør dressingen på en skive toast, legg på salat, kyllingskiver, tomat og bacon. Legg på en ny toast, smør på dressing og legg på et nytt lag med kylling, tomat og bacon. Til slutt topper du med den siste toastskiven.
Smør dressingen på en skive toast, legg på salat, kyllingskiver, tomat og bacon. Legg på en ny toast, smør på dressing og legg på et nytt lag med kylling, tomat og bacon. Til slutt topper du med den siste toastskiven.
Server eventuelt med noen skiver avokado på toppen. Et lurt tips er å dele sandwichen i to eller fire, slik at det er enklere å spise den. Nyt!
Server eventuelt med noen skiver avokado på toppen. Et lurt tips er å dele sandwichen i to eller fire, slik at det er enklere å spise den. Nyt!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?