Raskt syltetøy med bringebær og vanilje
10 min
3 varer
69
En av de klare mattrendene vi vil se mer til er ideen om å gå tilbake til det tradisjonelle både når det gjelder retter, teknikker og råvarer. Men gjerne med en moderne vri.
Ingredienser
1
porsjoner
- 400 g bringebær, fryste
- 150 g sukker
- 1 stk vaniljestang
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g bringebær, fryste
- 150 g sukker
- 1 stk vaniljestang
Tin bærene. Splitt vaniljestangen på langs og skarp ut frøene. Bland alt i en kasserolle.
La blandingen få et sakte oppkok og kok videre i to minutter. Avkjøl. Enkelt og veldig godt!

Bon appetit!
Tin bærene. Splitt vaniljestangen på langs og skarp ut frøene. Bland alt i en kasserolle.
La blandingen få et sakte oppkok og kok videre i to minutter. Avkjøl. Enkelt og veldig godt!
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.