Til hovedinnhold
rask

Raskt syltetøy med bringebær og vanilje

10 min

En av de klare mattrendene vi vil se mer til er ideen om å gå tilbake til det tradisjonelle både når det gjelder retter, teknikker og råvarer. Men gjerne med en moderne vri.

Lagret av 70 brukere
Raskt syltetøy med bringebær og vanilje

En av de klare mattrendene vi vil se mer til er ideen om å gå tilbake til det tradisjonelle både når det gjelder retter, teknikker og råvarer. Men gjerne med en moderne vri.

Lagret av 70 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 400 g bringebær, fryste
  • 150 g sukker
  • 1 stk vaniljestang

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g bringebær, fryste
  • 150 g sukker
  • 1 stk vaniljestang
Tin bærene. Splitt vaniljestangen på langs og skarp ut frøene. Bland alt i en kasserolle.
La blandingen få et sakte oppkok og kok videre i to minutter. Avkjøl. Enkelt og veldig godt!
woman cooking

Bon appetit!

Tin bærene. Splitt vaniljestangen på langs og skarp ut frøene. Bland alt i en kasserolle.
La blandingen få et sakte oppkok og kok videre i to minutter. Avkjøl. Enkelt og veldig godt!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?