Til hovedinnhold

Hjemmelaget müsli med honning

25 min
6 varer
333
Hjemmelaget müsli med honning

Her er det bare å mikse og trikse etter egne smaker. Jeg tar utgangspunkt i en ferdig 4-korn-blanding (havre, hvete, bygg og rug), sånn for enkelhetens skyld. Solsikkefrø kan blandes eller erstattes med andre frø.

Av tørkede bær liker jeg spesielt godt bringebær og blåbær. Rosiner hører med. En ekstra håndfull gojibær er godt for helsen, og en håndfull kokosflak er bra for smaken.
Oppbevar ferdigmüsli i et stort Norgesglass.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 dl havregryn
  • 3 dl 4-kornblanding
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 - 2 dl nøtter, hakkede kjerner
  • 1.5 dl bær, tørkede i små biter
  • 0.5 - 1 dl honning, flytende

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl havregryn
  • 3 dl 4-kornblanding
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 - 2 dl nøtter, hakkede kjerner
  • 1.5 dl bær, tørkede i små biter
  • 0.5 - 1 dl honning, flytende
Bland havregryn, nøtter, 4-korn og solsikkekjerner i en langpanne.
Drypp over honning og rist blandingen i ovn ved 210 grader i ca. 15 minutter.
Rør om av og til. Bland inn tørkede bær og/eller tørket frukt og la blandingen bli helt kald før den fylles over på et lufttett glass eller lignende.
woman cooking

Bon appetit!

Bland havregryn, nøtter, 4-korn og solsikkekjerner i en langpanne.
Drypp over honning og rist blandingen i ovn ved 210 grader i ca. 15 minutter.
Rør om av og til. Bland inn tørkede bær og/eller tørket frukt og la blandingen bli helt kald før den fylles over på et lufttett glass eller lignende.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?