Hjemmelaget müsli med honning
Her er det bare å mikse og trikse etter egne smaker. Jeg tar utgangspunkt i en ferdig 4-korn-blanding (havre, hvete, bygg og rug), sånn for enkelhetens skyld. Solsikkefrø kan blandes eller erstattes med andre frø.
Av tørkede bær liker jeg spesielt godt bringebær og blåbær. Rosiner hører med. En ekstra håndfull gojibær er godt for helsen, og en håndfull kokosflak er bra for smaken.
Oppbevar ferdigmüsli i et stort Norgesglass.
Her er det bare å mikse og trikse etter egne smaker. Jeg tar utgangspunkt i en ferdig 4-korn-blanding (havre, hvete, bygg og rug), sånn for enkelhetens skyld. Solsikkefrø kan blandes eller erstattes med andre frø.
Av tørkede bær liker jeg spesielt godt bringebær og blåbær. Rosiner hører med. En ekstra håndfull gojibær er godt for helsen, og en håndfull kokosflak er bra for smaken.
Oppbevar ferdigmüsli i et stort Norgesglass.
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 3 dl 4-kornblanding
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 - 2 dl nøtter, hakkede kjerner
- 1.5 dl bær, tørkede i små biter
- 0.5 - 1 dl honning, flytende
Slik gjør du:
- 2 dl havregryn
- 3 dl 4-kornblanding
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 - 2 dl nøtter, hakkede kjerner
- 1.5 dl bær, tørkede i små biter
- 0.5 - 1 dl honning, flytende

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto