Til hovedinnhold

Rocky road med Kvikk Lunsj og sjokoladeegg

30 min
9 varer
221
rocky road med påskegodteri

Rocky road har nærmest blitt en folkefavoritt «alle» lager til jul. Men hvorfor ikke lage en påskevariant? Dette er perfekt turproviant for store og små.

Her har vi brukt påskesjokoladen over alle påskesjokolader, Kvikk Lunsj, ispedd noen sjokoladeegg, kremegg og pistasjnøtter! Enklere hjemmelaget tursnacks skal du lete lenge etter. Ikke lås deg til oppskriften, men bruk det du har i skapet, om du er på hytta eller i byen.

Her funker også salte peanøtter, rosiner, tranebær - ja, egentlig alt av tørket frukt og nøtter. Har du ikke skumkaniner, bruk marshmallows

Tiden den trenger for å stivne, er ikke iberegenet i tilberedningstiden.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 200 g mørk kokesjokolade
  • 100 g lys kokesjokolade
  • 150 g smeltet smør
  • 4 ss mørk sirup
  • 50 g pistasjnøtter, grovhakket, spar noen til pynt
  • 3 stk Kvikk Lunsj, grovhakket, spar noen finhakkede biter til pynt
  • 100 - 200 g minipåskeegg, kremegg eller marsipanegg
  • maldonsalt, til å strø på toppen
  • marshmallows, eller skumkaniner, til pynt

Slik gjør du:

  • 200 g mørk kokesjokolade
  • 100 g lys kokesjokolade
  • 150 g smeltet smør
  • 4 ss mørk sirup
  • 50 g pistasjnøtter, grovhakket, spar noen til pynt
  • 3 stk Kvikk Lunsj, grovhakket, spar noen finhakkede biter til pynt
  • 100 - 200 g minipåskeegg, kremegg eller marsipanegg
  • maldonsalt, til å strø på toppen
  • marshmallows, eller skumkaniner, til pynt
Smelt sjokoladen i vannbad. Ha i smør og sirup. Rør til du har en jevn, blank blanding.
Ha resten av ingrediensene i en bolle, bortsett fra det du sparer til pynt.
Hell den smeltede sjokoladen over, og bland godt.
Ha bakepapir i en form som er cirka 20 x 20 centimeter.
Hell blandingen i fomen, og press det sammen. Pynt med det du ønsker på toppen. Strø over litt flaksalt tilslutt.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner helt, gjerne over natten. Del opp i biter med en skarp kniv. God påsketur!
woman cooking

Bon appetit!

Smelt sjokoladen i vannbad. Ha i smør og sirup. Rør til du har en jevn, blank blanding.
Ha resten av ingrediensene i en bolle, bortsett fra det du sparer til pynt.
Hell den smeltede sjokoladen over, og bland godt.
Ha bakepapir i en form som er cirka 20 x 20 centimeter.
Hell blandingen i fomen, og press det sammen. Pynt med det du ønsker på toppen. Strø over litt flaksalt tilslutt.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner helt, gjerne over natten. Del opp i biter med en skarp kniv. God påsketur!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?