Til hovedinnhold

Banan- og søtpotetpannekaker

20 min
7 varer
250
Banan- og søtpotetpannekaker med friske jordbær
Ida Gran-Jansen

Disse pannekakene er perfekte å ha med i matpakken. Ikke bare er de supersunne, de er også megagode.

– Jeg har «gjemt» søtpotet i røren, som gjør at de små får i seg ekstra vitaminer, sier matblogger og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen.

Oppskrift og foto: Ida Gran-Jansen / @idagranjansen

Ingredienser

4
porsjoner
  • 150 g søtpotet
  • 2 stk egg
  • 1 dl havregryn
  • 2 stk banan
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 2 ss cashewnøtter

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g søtpotet
  • 2 stk egg
  • 1 dl havregryn
  • 2 stk banan
  • 1 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 2 ss cashewnøtter
Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt, cashewnøtter og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser til å blende alt til en glatt røre.
Stek små pannekaker i smør i en stekepanne. Server dem gjerne med friske bær, eller syltetøy.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell søtpoteten og del den i terninger. Kok den mør.
Ha egg, havregryn, bananer, bakepulver, salt, cashewnøtter og kokt søtpotet i en høy kolbe. Bruk en stavmikser til å blende alt til en glatt røre.
Stek små pannekaker i smør i en stekepanne. Server dem gjerne med friske bær, eller syltetøy.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?