Til hovedinnhold

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

25 min
10 varer
157
Rakfisk servert med tilbehør som mandelpoteter, lefse og egg
Godt.no

Rakfisk i førjulstiden er tradisjon for mange, gjerne i form av et rakfisklag. Den enkleste måten å servere rakfisk på er å kjøpe ferdig rakfisk og servere med klassisk tilbehør som poteter, lefse, egg, flatbrød og rømme. Her får du gode tips til rakfisktallerkenen.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør
Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?