Til hovedinnhold

Ribbesandwich

10 min
8 varer
318
Ribbesandwich med ribberester, rødkål og dressing

Ribbesandwich må være den ultimate måten å bruke opp ribberestene på. Her har Lise Finckenhagen satt sammen en sandwich med rester av ribbe og rødkål, i tillegg til godsaker som karamellisert løk og en frisk dressing med blant annet majones og sennep.

Ingredienser

1
porsjoner

Dressing

  • 4 ss majones
  • 3 ts sennep, sterk og søt
  • 2 ss rødløk, finhakket

Ribbesandwich

  • hamburgerbrød, evt. rundstykker, focaccia eller annet godt brød
  • ribberester
  • rødkål
  • stekte eplebåter
  • karamellisert løk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Dressing

  • 4 ss majones
  • 3 ts sennep, sterk og søt
  • 2 ss rødløk, finhakket

Ribbesandwich

  • hamburgerbrød, evt. rundstykker, focaccia eller annet godt brød
  • ribberester
  • rødkål
  • stekte eplebåter
  • karamellisert løk
Rør sammen dressingen og smak til med salt og pepper.
Grill eller toast brødet.
Fyll på med dressing, rødkål, varm eller kald ribbe i skiver, eplebåter og stekt løk.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen dressingen og smak til med salt og pepper.
Grill eller toast brødet.
Fyll på med dressing, rødkål, varm eller kald ribbe i skiver, eplebåter og stekt løk.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?